Log in Registrer

Doven overskudsmor Og BagSelvBox af Michelle Herum

Bagselvbox historie

Hvad kan man lige forvente sig af brød der bliver leveret i en termokasse? 

Det kan jeg hurtigt fortælle dig, for hvis det kommer fra Bag selv box, ja så kan du forvente dig en lille bid af himlen!

NEMT!

Jeg er altid lidt mistænksom når jeg prøver de her “det-bliver-ikke-nemmere” koncepter, for kan man seriøst NEMT bage brød som var man bager?

I det her tilfælde er det hurtige svar JA! 

Det bliver ikke nemmere, alt er klar, selv bollerne er formet! Man skal bare tage ud af fryseren, komme i køleren for at tø op også 20 min på køkkenbordet også i ovnen, altså det er faktisk endnu nemmere end det lyder.

MY WAY.

sådan her gør jeg!

Vi får typisk bollerne om morgen, så om aften tager jeg det ud af fryseren vi skal bruge, den anden dag var det surdejs stykker, høje snegle og croissanter. Alt det kommer jeg i køleren natten over. Så snart jeg står op morgen efter, tænder jeg ovnen og stiller dejen på køkkenbordet - det skal stå der i 20 min, hvilket præcis passer med min morgenrutine. 

Ind i ovnen og bum, så er der frisk bagt bagværk til morgenmad! Og jeg fremstår som den vildeste overskuds mor. 

SMAGEN AF KVALITET

som tidligere nævnt får man hos Bag selv box en lille smag af himlen, man kan virkelig smage det er kvalitet man sætter tænderne i.

Vi havde bagt surdejs stykker til morgenmad. Men fik slet ikke spist dem alle, for der er virkelig meget mad i sådan et stykke, så vi lod dem ligge i brødkurven. 

Da vi kom hjem senere på dagen blev vi sultne, og jeg tænkte, at måske kunne jeg riste bollen så kunne den da spises, men, men, men til min overraskelse var bollen næsten så frisk som da vi tog afsted om morgen, det kalder jeg sgu value for money! 

Hvis jeg nu, sådan rigtig madanmelder agtig skulle give en karakter, ja i har nok gættet det, så får de top karakter.

Det er nemt, det er lækkert også er det kvalitet til en ordentlig pris!

 

/Michelle  


Ældre opslag Nyere opslag