Log in Registrer

Familie Guide til Hindbærsnitter

Bagselvbox historie

Familie Guide til Hindbærsnitter

Som mor til 3 piger, kan det til tider være utrolig svært at aktivere dem og hele tiden finde på nye ting vi kan lave sammen. Alle 3 piger elsker dog at være med i køkkenet, så hvad er ikke bedre end at kunne bage sammen?
Hindbærsnitte-kittet fra Bag Selv Box er helt perfekt til at hygge med som familie og det er så nemt!

 

Vores How-To-Guide


Jeg startede med at tage dejen ud af køleskabet og lod det ligge lidt, fordi jeg tænkte det ville være nemmere at rulle ud, når det ikke var så koldt og hårdt. – Dette var min første fejl.
Efter et par mislykkedes forsøg med at rulle dejen ud, som konstant klistrede sig fast til bordet, måtte jeg samle dejen sammen og stille på køl 1 times tid.
Pigerne sad dog pænt og ventede og legede med de udstikkere vi ville bruge til at lave flotte figurer ud af dejen.

Efter der var gået 1 times tid, tog jeg atter dejen ud af køleskabet og gik straks i gang med at rulle.
Pigerne brugte deres udstikkere, min mindste på 2 år skulle have lidt hjælp til at få dem stukket ordentligt ud, da hun ellers blot ville sætte udstikkeren i dejen for derefter at bruge sine hænder til at mase dejen yderligere ned i bordet.

Samtidig skulle jeg lige sørge for at min 4-årig ikke spiste al hendes dej inden det overhovedet var blevet bagt.
Vi fik langt om længe stukket al dejen ud til de fineste små kager, en top og en bund.
Ind i ovnen med dem.

Vente vente vente, ud med kagerne, stille dem på bordet og vente vente vente.
Da de var kølet af, var det tid til at pynte.

Sikke et hit og sikke et griseri.

De synes det var så sjovt de selv fik lov til at sidde med sprøjte poserne med hindbærmarmelade og glasur, men at putte dem i munden var endnu sjovere!

Jeg overtog marmeladen, da jeg skulle være sikker på der ville være nok. Selvom pigerne havde spist en del, så var der heldigvis mere end rigeligt.
De gjorde sig rigtig umage med at sprøjte glasur på toppene, eller mine to ældste gjorde. Min 2-årig havde mere travlt med at sidde med resterne af hindbærmarmeladen i munden.
Ca. 20 hindbærsnitter senere var vi færdige. Eller pigerne var færdige og løb ind i sofaen. Så mens glasuren satte sig, så kunne jeg rydde op og gøre rent efter vores bagning.
De fik hver en hindbærsnitte og spiste den med stor velbehag.
Jeg synes, at næsten ligegyldigt hvor meget mine piger sviner mens vi enten laver mad sammen eller bager sammen, så vidner det om hvor meget de har hygget sig, og hvor meget de har gidet være med. Jeg elsker at bage med dem, det er så hyggeligt og det er hele svineriet værd!
Utroligt nok, så blev vores resultat rigtig flot – og de smager fantastisk!

@Zeniabarbara – Mom, Wife & Tired
www.zeniabarbara.dk

Ældre opslag